Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Nasto Inxhiniering lindi në vitin 1999 fillimisht si njësi e veçantë dhe autonome brenda një kompanie të tregëtimit të gazit të lëngët të naftës (GLN) me aktivitet në jug të Shqipërisë. Kjo njësi u krijua si nevojë e ndërmarrjes për kryerjen e instalimeve të gazit në konsumatorët klientë të saj.
Pas vitit 2008 Nasto Inxhiniering u regjistrua në gjykatë si subjekt më vehte, duke u kthyer kështu në një alternativë të vlefshme në tregun shqiptar.

Gjatë gjithë kësaj kohe, jemi rritur sëbashku me klientët tanë duke u përpjekur të japim përherë zgjidhjet më të mira në fushën e inxhinierisë mekanike dhe energjetikës.
Sot, pas 11 vitesh egzistence, Nasto Inxhiniering eshte nje kompani dinamike, e afte te ofroje zgjidhje 360°, me theksin tek profesionistet e rinj dhe me vemendje te vecante ne drejtim te teknologjive te reja.

Fale personelit te kualifikuar dhe te certifikuar nderkombetarisht, jemi krenar t’ju ofrojmë te gjithë diapazonin e shërbimeve tona, bashkë me eksperiencën e madhe dhe profesionalizmin e lartë që na dallon.

→ Prezantim i Kompanisë

 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png