Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Stafi i kualifikuar i inxhiniereve te Nasto Inxhiniering eshte perhere ne sherbimin e klientit per cdo lloj inspektimi industrial. Inspetimet kryhen si ne laborator edhe ne terren, duke ndjekur procedura te konsoliduara, pjese te nje sistemi cilesie te besueshem.

 • Disa nga inspektimet me te kerkuara:
 • Inspektim I brendshem me kamera (RVI)
 • Inspektim sonde
 • Inspektim pajisjesh ngritese te levizeshme ose statike (vinc, autovinc, platforme mbajtese ne lartesi, etj)
 • Inspektim I cilesise, teknikave dhe procedurave te saldimit nga Inspektor Nderkombetar Saldimi
 • Inspektim me drone (UAV) I shtyllave te telekomunikacionit, shtyllave te tensionit te larte, urave si dhe te strukturave te tjera qe paraqesin veshtiresi ne akses.
 • Makrografi e kampioneve te saldimit
 • Keqyrje mikroskopike
 • Inspektim dhe vleresim I korrozionit
 • Matje e trashesise se materialeve me ultratinguj
 • Matje e fortesise se materialeve
 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png