Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Nasto Inxhiniering sh.p.k. ofron konsulence inxhinierike per te gjitha llojet e projekteve mekanike si dhe eshte e vetmja kompani ne vend e afte te ndertoje procedura te miratuara saldimi sipas nevojave te klientit. Kjo fale figurave profesionale si Inxhinier Nderkombetar Saldimi dhe Inspektor Nderkombetar Saldimi te certifikuar sipas standardeve boterore te cilet kompania i ka pjese te personelit prej vitesh.
Nasto Inxhiniering bashkepunon ngushte me te gjithe klientet e saj per rritjen e rendimentit dhe cilesise se punimeve mekanike si dhe uljen e shkalles se defekteve ne saldime.

 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png