Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Nasto Inxhiniering është e pranishme që prej vitit 1999, kohë në të cilën u realizuan impiantet e para të depozitimit të G.L.N. për subjekte të ndryshme. Që prej kësaj kohe, kemi zgjeruar gjithnjë e më shumë llojshmërine e projekteve dhe gjeografinë e klientëve që na kanë besuar.
Kemi perqafuar filozofine “Celesa ne dore” per ti dhene klientit nje produkt teresisht te perfunduar dhe plotesisht funksional.
Realizimet tona kënaqin nevojat e përdoruesve industrialë dhe familjarë si dhe vendosin standardin në këtë fushë.
Ne oficinen e kompanise gjithashtu kryhen parafabrikime si dhe produkte te perfunduara sipas nevojave te klientit, ne vecanti te atyre nderkombetare.

Nder te tjera mund te vecojme:

 • Impiante të depozitimit dhe shpërndarjes së gazit të lëngët.
 • Impiante të depozitimit dhe shpërndarjes së naftës, benzinës dhe karburanteve të rënda.
 • Impiante të furnizimit me gaz të konsumatorëve industrialë dhe familjarë.
 • Impiante të energjisë së rinovueshme.
 • Sisteme ngrohje, ventilimi dhe kondicionimi të ajrit.
 • Sisteme të mbrojtjes ndaj zjarrit.
 • Benzinata dhe Autogaz.
 • Gazsjellësa dhe Vajsjellësa.
 • Montime industriale
 • Realizime te vecanta sipas kerkeses
 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png